Hum Dil De Chuke Sanam


Sanjay Leela Bhansali proste vie, ako natočiť okázalo krásne klipy. Jeho filmy ma väčšinou neberú, ale hudobné čísla ma skoro vždy ohúria. HDDCS som ešte nevidela a ani to nemám v úmysle. Hudba je ale krásna a niektoré klipy sú medzi mojimi obľúbenými.

Príbeh len tak v skratke: Talian-Ind Sameer príde do Radžastánu, aby tu študoval hudbu u slávneho učiteľa. Postupom času sa zaľúbi do jeho najmladšej dcéry Nandini. Keď ich románik vyjde na svetlo sveta, jej otec s tým nesúhlasí - pošle Sameera preč a Nandini vydá za právnika Vanraja. Ten si najprv nedokáže vysvetliť chlad svojej manželky, ale náhodou zistí, že sa zaňho vydala proti svojej vôli. Rozhodne sa to riešiť dosť ráznym spôsobom.

Nepoviem, akým. :D

V ľúbostnom trojuholníku si zahrali Aishwarya Rai Bachchan ako Nandini, v roli Sameera sme mali možnosť vidieť Salmana Khana (ešte nevyzeral ako Hulk) a Ajay Devgan si zahral právnika Vanraja.

Ankhon Ki
Salman a Aishwarya spolu flirtujú počas zásnub (alebo to je svadba?). Robia to veľmi elegantne, nikto ich nesmie prichytiť. Choreografiu mala na starosť Vaibhavi Merchant. Zbožňujem túto ženu :)

 Titulky










Nimbooda
Nandini sa pohádala so Sameerom, dá mu facku a on teraz trucuje. Ona odíde na vystúpenie, ktoré sa pre nich oboch stane osudným - Vanraj sa zaľúbi do Nandini a požiada o jej ruku. Nenormálne psychadelické vystúpenie - čo do farieb, to do spevu :)

Titulky










Tadap Tadap
Najkrajšia pesníčka z albumu. Je smutná, takže žiadne vesele tancovačky sa tu nedejú. Ale hlas Kay Kaya ma zakaždým chytí za srdce. V jeho hlase znie toľko smútku a utrpenia! Klip je spojený aj s druhou časťou pesníčky, ktorá hrala na konci filmu - takže ak máte v úmysle si ho niekedy pozrieť a nechcete si pokaziť rozuzlenie, radšej si to nepúšťajte :)

Titulky











Chand Chupa Badal Mein
Všetky ženy čakajú, kedy sa ukáže mesiac, aby zavŕšili Karwa Chauth. Nandini sa ako novomanželka cíti mizerne a stále myslí na Sameera.

Titulky










Dholi Taro Dhol Baje
Nemám potuchy, aký mal tento klip význam :) Odohráva sa v Nandininých spomienkach.. alebo fantázii? To je vlastne jedno - nechajte sa uniesť s týmto energetickým vystúpením. Dúfam, že to nevyznie hlúpo, ale mám pre to slabosť, keď v pesníčkach tlieskajú do rytmu tanca a spevu :)

Titulky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Podobné články