Filmový dennik CH - J

Chaalbaaz
(Sridevi, Sunny Deol, Rajinikanth..)
30%
Dvojičky odlúčené krátko po narodení si vymenia role. Tá utláčaná sa zrazu vzprieči svojej terorizujúcej rodine, a tá divoká a nespútaná sa zrazu začne správať ako myška. A nikomu to nie je podozrivé :p Plné wtf momentov a čudných zvukových efektov, rozhodne nie film pre mňa.

Chak de! India
(Shahrukh Khan a jeho tým)
75%
Bývalý kapitán indického týmu pozemného hokeja dostane za úlohu trénovať ženský tým, ktorý už vlastne celá krajina odpísala. A to nemala robiť, pretože aj napriek ťažkému začiatku si dievčatá uvedomia, že keď budú bojovať proti sebe, nemajú na šampionáte šancu. Jeden z mojích obľúbených športových filmov a Shahrukh ešte nikdy nevyzeral viacej sexi :)

Chameli
(Rahul Bose, Kareena Kapoor)
80%
Alebo ako príjemne stráviť daždivú noc v prítomnosti prostitútky, keď sa vám pokazí auto. A ako vám taká noc dokáže zmeniť život. A jej tiež. Kareena v jednej z mála rolí, v ktorých ju mám rada.

Chance Pe Dance
(Shahid Kapoor, Genelia D'Souza)
20%
Stereotypická a nudná cesta za Bollywoodskou slávou. Kto obsadil Geneliu ako choreografku? Zbožňujem to dievča, ale tancovať vie len tak-tak. Ešte k tomu vedľa Shahida, jedného z najlepších tanečníkov Bollywoodu. Aj tak by tento film zachránil len lepší scenár a réžia.

Cheeni Kum
(Amitabh Bachchan, Tabu)
50%
Alebo ako sa postarší šéfkuchár zaľúbil do o 30 rokov mladšej ženy a musel presvedčiť jej otca, aby im dovolil sobáš. A je tam malé dievčatko s rakovinou, pretože... prečo nie? Musí byť ďalší zdroj sĺz a drámy. Ústredná pesnička patrí medzi moje obľúbené od Shreyi Ghoshal.

Chup Chup Ke
(Shahid Kapoor, Kareena Kapoor, Neha Dhupia..)
65%
Smoliar Jeetu sa po nevydarenej samovražde dostane do domácnosti gudžaradských boháčov. Od toho momentu mu začne svitať na na lepšie časy. Dokonca sa zaľúbi do nemej sestry šéfa domácnosti. Shahid bol strašne roztomilý a Kareena nemohla rozprávať. Dobre som sa bavila, hoci veľa žartov založených na reči mi bolo stratených :)

I Hate Luv Storys
(Imran Khan, Sonam Kapoor)
65%
Jay sa chce stať producentom, nenávidí bollywoodske romance a život je preňho gombička. Stane sa asistentom jedného z najteatrálnejších režisérov, musí v práci pomáhať Simran, ktorá ho nenávidí... a jeho život sa začína čoraz viacej podobať bollywoodskym romancám. Sonam by už nemala hrať, Imran je skvelý. Okrem toho bol film pekne natočený, hlavne hudobné vsuvky.

Iqbal
(Shreyas Talpade, Naseeruddin Shah, Shweta Prasad)
100%
Hluchonemý Iqbal má len jedinú vášeň - kriket. Na jeho ceste za úspechom mu pomáha bývalý profesionálny hráč, terajší mierny alkoholik Mohit, a stále verná sestra Khadija. Nádherné herecké výkony, úžasné charaktery, dojímavý príbeh. Shreyas a Naseeruddin sú úžasná dvojica.

I See You
(Arjun Rampal, Vipasha Agarwal..)
30%
Prerobené "Just Like Heaven", ale nezmyselné a zle zahraté. Arjun by sa mal držať modelingu, ešte som ho nevidela dobre hrať. Úprimne si na nič dobré z tohto filmu nespomeniem, okrem pekného Sach Hui a peknučkej herečky.

Ishqiya
(Vidya Balan, Naseeruddin Shah, Arshad Warsi)
75%
Khalujan a Babban utekajú s peniazmi svojho gangsterského šéfa a hľadajú pomoc v dome Vidyadhara. Nájdu tam len jeho vdovu, ale tá im dovolí, aby sa u nej na čas ukryli. Obaja muži prepadnú jej šarmu a nechajú sa nahovoriť na únos jedného obchodníka. Skvelý film, úžasná Vidya a senzačné duo Naseeruddin-Arshad. Škoda niektorých hluchých miest. Dil Toh Bachcha Hai Ji.

Jaan-E-Mann
(Salman Khan, Akshay Kumar, Preity Zinta)
75%
Suhan sa snaží dať dokopy svoju exmanželku s jej beznádejným nápadníkom, aby jej nemusel platiť alimenty. Všetko mu ale nejde podľa plánu. Tento film je jedným z mnohých dôvodov, prečo milujem Bollywood. Niečo takéto strelené, ale aj tak úžasné, by som v inom filmovom priemysle nenašla.

Jaane Tu Ya Jaane Na
(Imran Khan, Genelia D'Souza..)
65%
Jai a Aditi sú nerozluční kamaráti, ale po škole nevedia, kam ďalej. Jai si nájde priateľku, Aditi si nechá dohodnúť manželstvo, a predsa si po čase uvedomia, že nie sú šťastní. Žeby sa ich priateľstvo premenilo na niečo iné? Aby to zistili, bude musieť Jai splniť tri úlohy... a stať sa pravým členom klanu Rathore :) Príjemný a nenáročný film, dobre realizované vedľajšie charaktery.

Jab We Met
Shahid Kapoor, Kareena Kapoor..)
60%
Adityovi nič nevychádza - jeho podnik upadá, jeho láska si berie iného muža, je na svete úplne sám. Bezcielne nastúpi na vlak a neskôr z neho chce počas jazdy vyskočiť, ale zabráni mu v tom jeho spolusediaca - Geet. Akosi sa dostane zo svojej depresie a nechá za zavliecť do jej šialeného plánu. Má totiž v úmysle utiecť za svojím priateľom a potajme sa zaňho vydať. Nemám tu rada Kareenu a Geetin charakter jej nesadol. Inak ale fajná romantická komédia.

Jannat: In Search of Heaven
(Emraan Hashmi, Sonal Chauhan)
10%
Emraan sa ženie za peniazmi a mocou a zabúda, na čom naozaj záleží. Úmorná nuda, čudná hlavná herečka a ... nedokázala som to dopozerať. Musela som veľa pretáčať, ale nemám pocit, že som o niečo prišla.

Jhankaar Beats
(Rahul Bose, Juhi Chawla, Sanjay Suri..)
70%
Dvaja kamaráti sa už niekoľko rokov neúspešne snažia vyhrať spevácku súťaž Jhankaar Beats. Jeden z nich má rodinu, tomu druhému sa kvôli jeho sebeckosti a frajerine rozpadlo manželstvo. Rozhodnú sa, že ak sa im nepodarí vyhrať ani tento ročník, už to nadobro nechajú. Keby sa mi páčila hudba, užila by som si to viacej. Nanešťastie bola úplne zabudnuteľná.

Jhoom Barabar Jhoom
(Abhishek Bachchan, Preity Zinta, Lara Dutta..)
90%
Ricky a Alvira sa stretnú na vlakovej stanici, kde obaja čakajú na príchod svojej polovičky. Vlak má meškanie a tak si krátia čas rozprávaním o tom, ako sa zoznámili so svojimi láskami. Ale čo majú robiť, keď medzi nimi preskočí iskra? Pravý Bollywood, ktorý sa za nič neospravedlňuje a robí si, čo sa mu zachce. Zbožňujem Abhiho, Preity je jedno veľké slniečko a Lara s Bobbym sa zrejme tiež dobre bavili. Amitabha by som z filmu najradšej vymazala :)

Jhootha Hi Sahi
(John Abraham, Pakhi Tyrewala..)
95%
Siddharth sa náhodou stane konzultantom na telefónnej linke, ktorá má zabrániť zúfalcom v samovražde. Našťastie má bandu "nápomocných" kamarátov a okrem toho sa týmto spôsobom zoznámi aj s Mishkou. A potom ju náhodou stretne naživo. Jeho život proste pozostáva zo samých priaznivých náhod. Jedna z mojich filmových lások - dokonalé obsadenie, zábavný príbeh, dobré herecké výkony, príjemná hudba a logický vývoj charakterov.

Jodhaa Akbar
(Hrithik Roshan, Aishwarya Rai Bachchan, Sonu Sood..)
60%
Mughalský vládca Akbar si vezme za ženu hindskú princeznú Jodhu a niekoľko filmových hodín sa snaží dobiť jej srdce. Okrem toho robí vladárske rozhodnutia, snaží sa byť rozumný a čestný. V konečnom dôsledku by to ale chcelo o niečo viacej akcie. Na taký dlhý film sa tam toho stalo príliš málo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Podobné články