180 ~ Nootrenbadhu (2011)


Réžia: Jayendra
Hrajú: Siddharth Narayan, Nithya Menon, Priya Anand
Žáner: dráma, romantický
Dĺžka: 2h:19m.31s

Filmový denník K - L

Kabhi Alvida Naa Kehna
(Shahrukh Khan, Abhishek Bachchan, Rani Mukherji..)
10%
Prvý a zatiaľ aj jediný bollywoodsky film, ktorý som nenávidela. Sebecké a nesympatické charaktery, nezmyselný príbeh a vraj tam je aj posolstvo. Hej, že keď budete dosť plakať a terorizovať každého okolo seba, nakoniec budete šťastní. Odmietam si pozrieť ďalší film od Karana Johara. Najradšej by som tomu dala mínusové hodnotenie, ale Abhishek a Preity boli veľmi dobrí. Sranda, že práve oni mi mali byť nesympatickí.

Filmový dennik CH - J

Chaalbaaz
(Sridevi, Sunny Deol, Rajinikanth..)
30%
Dvojičky odlúčené krátko po narodení si vymenia role. Tá utláčaná sa zrazu vzprieči svojej terorizujúcej rodine, a tá divoká a nespútaná sa zrazu začne správať ako myška. A nikomu to nie je podozrivé :p Plné wtf momentov a čudných zvukových efektov, rozhodne nie film pre mňa.

Filmový dennik E - H

Ek Main Aur Ekk Tu
(Imran Khan, Kareena Kapoor, Boman Irani, Ratna Pathak Shah)
90%
Rahul a Rianna sa zobudia po prepitej noci a z hrôzou zistia, že sa vzali. Aj takto môže začať krásne priateľstvo :) *** Ek Main Aur Ekk Tu je tichý film. Hudba len podkresľuje určité scénky a okrem Ek Main Aur Ekk Tu a Aunty Ji som ju nijako extra nevnímala (asi aj vďaka tomu, že Dharma ich ZASE neotitulkovala!). Kareena a Imran boli skvelí - tak dobre splynuli so svojimi charaktermi, až som si vôbec nevšímala, o akých hercov sa jedná (hoci v Ri som občas videla záblesky Geet z Jab We Met). Mám tieto novodobé romantické komédie rada, pretože aj napriek tomu, že vychádzajú z inej kultúry, nachádzam v nich charaktery a situácie, do ktorých sa dokážem vžiť. Niekomu to asi bude pripadať nudné, ale ja som sa bavila. Bavila a zároveň aj cítila starosti a radosti hlavných predstaviteľov. A o tom to má byť :) PS: V Aunti Ji sa na okamih mihla aj manželka Imrana Khana, Avantika :))

Filmový denník # - D

1947 Earth 
(Aamir Khan, Rahul Khanna, Nandita Das)
90%
Príbeh obyčajných ľudí, ktorí zažili, ako India získala nezávislosť a vytvoril sa Pakistán. Starí kamaráti si zrazu nemôžu veriť, v ľuďoch precitá ich najhoršia stránka. A uprostred toho všetkého je malá Lenny, ktorá nechápavo sleduje to šialenstvo okolo seba. *** Tento film ma citovo roztrhal na kúsky. Krásny výkon od (nie práve môjho obľúbenca) Aamira Khana, nádherná Nandita Das a šarmantný Rahul Khanna. Tento film sa oplatí vidieť, len nečakajte utancovaný a veselý Bollywood - nedočkáte sa ho. Pretože toto Bollywood nie je.

Podobné články